Kentät on auki, Golf 24 kiittää kuluneesta kaudesta! 

Lähes kaikki Etelä-Suomen kentät ovat jo auki ja aktiivisesti talvella harjoitelleiden on hyvä siirtyä ulko areenoille pelaamaan. Golf 24 Oy kiittää kuluneesta talvikaudesta ja toivottaa hyviä lyöntejä alkavalle kesälle. Golf 24 simulaattori palvelee myös kesällä ja simulaattorin suurnopeuskamerat ovat erittäin hyvä keino saada slaissaava draivi tai muita ongelmia ratkaistuksi. Tervetuloa!

Hinnoittelumme on uudistunut!

Normaali pelitunti simulaattoriin maksaa 20€/h, kaikkina vuorokauden aikoina!

Yksin harjoittelu maksaa 10€/h. Miksi siis mennä lyömään palloa verkkoon, joka ei kerro lyönnistäsi muuta kuin sen että osuitko palloon vai et. Samalla hinnalla saat käyttöösi maailman kehittyneimmän analyysilaitteiston hidastuskuvilla varustettuna.

TERVETULOA! 24h/7d

Varaa pikkujoulutilaisuutesi nyt!

Haluatko järjestää yrityksesi pikkujoulutilaisuuden golfin parissa? Tiloihimme mahtuu helposti 10-14 henkeä. Voit ottaa omat juomat ja ruuat mukaan tai tilata mahdollisen ruokatarjoilun kauttamme. Voit pitää tilaisuuden kokonaan itse, tai tilata siihen ohjaajan, tai vaikka täysiverisen PRO:n opastamaan.
Varaukset ja lisätietoja caddie (at) golf24.fi

Golf 24 simulaattori on muuttanut uusiin tiloihin! 

Golf 24 simulaattori on muuttanut osoitteeseen Kotkankallionkatu 27, Kouvola.

TERVETULOA PELAAMAAN!

24h/7d

Tarjous yrityksille ja golfaaville Yrittäjille!

Kaikille väylämainoksen 31.12.2014 mennessä ostaneille yrityksille kaupanpäällisinä ilmaista peliaikaa tai TYKY-ilta henkilökunnalle. Kysy tarkemmat hinnat sähköpostilla caddie ( at ) golf24.fi
Golf 24 simulaattorissa pelaaminen on verottajan hyväksymää liikuntapalvelua, joten se on täysin verovähennyskelpoista aina 400€ asti per työntekijä tai Yrittäjä.

Merkkipäivä lahjaksi lahjakortti Golf 24 simulaattoriin!

Paras lahja hänelle, jolla on jo kaikkea! Osta peliaikaa Golf 24 simulaattoriin juuri sinulle sopivalla summalla ja jonka lahjan saaja voi käyttää juuri silloin kuin itse haluaa, 24h/7d, vuoden jokaisena päivänä. Laita sähköpostilla lahjan saajan nimi ja haluamasi summa osoitteeseen caddie ( at ) golf24.fi
Saat paluupostissa Lahjakortin, jonka voit tulostaa tai lähettää sähköisesti lahjan saajalle.