Tervetuloa pelaamaan!

Pikaohje tiiauspaikalle pääsemiseksi:

1. Rekisteröidy palveluun. (Perehdy samalla huolellisesti palvelun ja simulaattorin käyttöehtoihin, niissä on paljon tärkeää asiaa!)
1.1 Vahvista profiilisi luominen saamastasi sähköpostista.
1.2 Vahvistuksen jälkeen voit kirjautua luomillasi tunnuksilla palveluun.

2. Kun kirjaudut palveluumme, voit varata peliaikaa kalenterissa näkyville vapaille vuoroille kalenterin alapuolella näkyvän hinnaston mukaisesti. Kun olet varannut vuoron, maksa kyseinen summa kalenteri välilehden yläreunassa olevan maksuohjeen mukaisesti. Voit varata enintään kaksi tuntia peliaikaa, ennen ensimmäisen maksusuorituksesi kirjautumista.

3. Saavu simulaattorille varaamanasi ajankohtana, mielellään noin viisi minuuttia ennen vuorosi alkua. Simulaattorin ovi aukeaa soittamalla numeroon, joka näkyy sähköpostiisi tulleessa tilausvahvistuksessa.
3.1 Kun pääset sisälle, mahdollinen aikaisempi porukka on sieltä varmaan juuri poistumassa. Jokaisen pelitunnin pituus on 55min ja se loppuu aina 5min vaille tasatunnin, eli periaatteessa juuri samaan aikaan kuin ovi sinulle aukeaa.

4. Tärkeimpiä ohjeita ovat seuraavat:
4.1 Noudata aina lyödessäsi suurinta mahdollista varovaisuutta, ihmiseen osuva maila tai pallo tekee todella pahaa jälkeä. Golf 24 Oy ei vastaa tiloissa tapahtuvista vahingoista.
4.2 Seuraa peliä koko ajan. Pallo voi kimmota kankaasta tai häkin rakenteista suurella nopeudella takaisin päin. Golf 24 Oy:n tiloissa ei saa olla humalassa eikä minkään huumaavan tai reaktiokykyä heikentävän aineen vaikutuksen alaisena. Alaikäiset saavat käyttää laitteistoa vain vanhempien luvalla. Muiden kuin pelaavien henkilöiden oleskelua tiloissa tulee välttää ja kaikkien paikalla olevien henkilöiden turvallisuudesta vastaa aina tilan varannut henkilö.
4.3 Omien pallojen ja tiien käyttö on ehdottomasti kielletty!
4.4 Omia kenkiä ja mailoja saa käyttää, mutta niiden pitää olla ehdottoman puhtaat! Lyöntikangas hajoaa likaisista mailoista palloihin tarttuvasta liasta.
4.5 Jos pelipallo "hukkuu" lyöntihäkkiin tai muualle tiloihin, älä etsi sitä. Lyöntihäkin rakenteisiin koskeminen on ehdottomasti kiellettyä.
4.6 Jos laitteisto menee jumiin, tai sinulla on muita käyttöön liittyviä kysymyksiä tai tapahtuu jonkin onnettomuus, voit soittaa tilausvahvistuksessa näkyvään ylläpidon numeroon 24h/7d.

 

Varaushinnasto voimassa arkisin ja viikonloppuisin.  

Ovh. hinnasto / tunti (55min)
Pelivuoro
klo. 00.00 - 24.00 20 pvp
Yksin harjoittelu
klo. 00.00 - 24.00 10 pvp

Golf24 simulaattoriin on tarjolla myös edullisia vakiovuoroja. Vakiovuorot ovat ajalle 1.2.2014-30.4.2014. Vakiovuoron hinta lasketaan aina tapauskohtaisesti kuluvan kuukauden mukaan. Jos olet kiinnostunut, niin laita sähköpostia yhteystiedoissa näkyvään osoitteeseen.

Varauksen voit tehdä palvelupisteillä!

Palvelupisteitä voit lunastaa seuraavan hinnaston mukaan:

Palvelupistehinnasto
20€ 20pvp = 1 pelitunti / 2 harjoittelutuntia
25€ 25pvp = 1 pelitunti / 2 harjoittelutuntia
30€ 30pvp = 1 pelitunti / 3 harjoittelutuntia
60€ 60pvp = 3 pelituntia / 6 harjoittelutuntia
120€ 130pvp = noin 6 pelituntia / 13 harjoittelut.
240€ 270pvp = noin 13 pelituntia / 27 harjoittelut.
480€ 570pvp = noin 24 pelituntia / 57 harjoittelut.
   
   

Eli lähtökohtaisesti voidaan sanoa, että yksi palvelupiste maksaa 1€uron, mutta ostamalla kerralla enemmän, voit saada huomattaviakin alennuksia. Yhden golfsimulaattori pelitunnin hinta on siis 19-30€uroa, kellonajasta ja pisteiden lunastusmäärästä riippuen.

Voit maksaa Golf24 simulaattorivuoron myös Smartum liikuntaseteleillä ja Smartum Saldo - ennakkomaksuna. Jos haluat käyttää näitä maksuvaihtoehtoja, varaa vuoro normaalisti ja ota sen jälkeen yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse varausvahvistuksessa näkyviin yhteystietoihin.

Yrityshinnasto:

Kenttämainospaketti:

30€ / kk = Yhden kentän väylä- ja tiiauspaikkamainokset ja yrityksen nimi kentän tietoihin.

Sloganmainospaketti:

60€ / kk = Yhden kentän väylä- ja tiiauspaikkamainokset ja yrityksen nimi ja slogan etusivun banneriin.

Tykypaketti:

240€ = Yhden kentän mainospaikat kuukaudeksi + 17.00-21.00 ohjattu "tyky ilta" tai 150pvp:tä.

Mainospaketti:

350€ = Yhden kentän mainospaikat kuukaudeksi + 270pvp:tä.


Kaikki hinnat sisältävät alv.24%


Lisätietoja esim. lahjakorteista ja yrityspaketeista caddie (at) golf24.fi