Golfin sisäpelikausi on alkanut!

Kesän ulkopelit on pelattu ja on aika siirtyä harrastamaan simulaattorigolfia.
Golf24 simulaattori on auki 24h/7d. Yksin harjoittelu maksaa 10€h ja isommalla porukalla pelaaminen 20€/h. Rekisteröidy jäseneksi ja tule pelaamaan. Ajanvaraus marraskuun loppuun asti puhelimitse.

TERVETULOA PELAAMAAN!

 


Tervetuloa Golf 24 -Palveluun! 

Golf24  tarjoaa rekisteröityneille asiakkailleen mahdollisuuden pelata Golfia sisätiloissa vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri, maailman parhaalla golfsimulaattorilla. Laitteistolla pääsee pelaamaan lähes kaikkia maailman tunnetuimpia ja hienoimpia kenttiä ja pelattavissa on myös muutama suomalainen kenttä. Kentät on digitoitu laitteistoon tarkkaa GPS-mallinnusta käyttäen, joten se puu tai hiekkaeste mihin osuisit luonnossa, on tielläsi myös meillä. Golfsimulaattori on avoinna kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille Golfareille. Greencardia et tarvitse, mutta Golfin perusteet on hyvä tietää pelinautinnon varmistamiseksi.

Tekniikka

Sports-Coach GPS golfsimulaattorissa lyödään oikeaa palloa, oikeilla mailoilla, noin 4m x 6m kokoiseen lyöntiseinään, johon heijastetaan kulloinenkin pelitilanne HD-multimediaprojektilla.
Neljä suurnopeuskameraa (1000 kuvaa sekunnissa) kuvaavat lyöjää, mailaa ja palloa. Kuvamateriaalin analysoi tehotietokone joka kuvantaa pallon todellisen lentoradan lyöntiseinälle, oikeaan pelattavana olevaan kenttään simuloituna.

Golfsimulaattori on erittäin totuudenmukainen ja pelituntuma on hyvä! Jokainen lyönti voidaan kuvata suurnopeuskameroilla ja niiden kuvamateriaalia on helppo analysoida isoilta näytöiltä. Golfsimulaattorilla voi järjestää useita erilaisia kilpailuita ja turnauksia, esimerkiksi pisin draivi, lähemmäksi lippua, puttikisa ym. Lisäksi golfsimulaattorilla voi tehdä mailojen ja pallojen pelaajakohtaisia sovituksia.